titta... Mamma tyckte jag var farligt nära...

100media_imag120 (MMS)

titta... Mamma tyckte jag var farligt nära spisen när hon gjorde morfars "parad-rätt" köttfärssås med mos i ugn. Jag ville ju bara röra i kastrullen och lägga i saker... men hon ställde mig vid mitt favorit ställe, vid diskhon med en massa vatten och leksaker såsom tillbringare, kaffekopp, skedar. Så det tog nog hela 7 minuter innan hela jag var genom blöt. Då hamnade jag här... så härligt!


Våren... Våren är här och imorn börjar mam...

100media_imag121 (MMS)

Våren... Våren är här och imorn börjar mamma jobba och pappa vabbar första gången! Stor dag för oss alla tre...


Titta va fina saker mamma fick av mig o pa...

100media_imag119 (MMS)

Titta va fina saker mamma fick av mig o pappa. Jag ritade en blomma till mamma på dagis, hela min hand var röd och super kladdig men det var det ju värt. Titta va fint det blev! Mamma blev jätteglad över Nallen vilket är lite svårt att förstå- hon hade ju redan fem likadana. De sitter i hallen och säger Hej då till oss varje dag.


titta den 28 december åkte jag rulltrappa ...

100media_imag106 (MMS)

titta den 28 december åkte jag rulltrappa med pappa, det är helt galet. Först ska jag gå, gå gå säger pappa sen är det stå still, stå still och sen när jag gjort det ett tag, då ska jag gå gå GÅ... Pappa kan väl ändå bestämma sig! Alla runt omkring stannar upp och tittar och ler, precis som om det är gulligt att göra något som ALLA andra gör....


RSS 2.0