Mamma skrattade så mycket igår att hon nästan....

.... kissade på sig!
Mamma lagade mat och jag höll som vanligt på runt eller på hennes ben, det roligaste jag vet jsut nu är att vara där hon eller pappa är. Jag river runt lite i lådor och skåp.
Mamma klarar ljuden från kastrullskåpet bättre än pappa men ingen av de är speciellet förtjust i de höga ljud som det blir när man slår kastruller mot varandra. Jag tycker det låter häftigt och så är det ju alltid kul att få mamma eller pappa att prata med mig fast de är upptagna att laga mat. Eller något annat tråk vuxet... 

Idag har jag börjat fatta det här med att plocka i också, plocka ur har jag nästan alltid tyckt varait roligt men nu passar en del saker där man inte kan tro. Vet ni att ifall man drar ut lådan under spisen tillräckligt långt så får man in en kastrull där? Tro mig jag har testat 172 gånger bara idag- häftigt va?!

Okey nu till mammas nära-till-olycka: Helt plötsligt hittade hon mig här....

Hon skrattade så där roligt och sedan sa hon: Men guuuu va du är söt!!! Jaja nu har jag lyckats charma henne för den sjuttioelfte gången idag, här fick jag posera så vi kunde skicka MMS till pappa. han ringde upp mmama direkt och det verkade som om de bara skrattade och mös för att jag hade gjort något så här tokigt!
 

Jag gillar trånga utrymmen, sitter pappa på golvet så ska jag klämma mig in mellan honom och väggen eller så är en av högtalarna perfekta till att sitta bredvid och bara vänta på att mamma kommer och busar! Tittut eller något liknande...

Tack för mig nu ska jag sussa... Pusse!

Kommentarer
Postat av: Åke

Jag som funderat på att gå med i facebook för att vara uppdaterad på Lucas. Nu får jag lite mer betänketid. Kanonidè.

2011-12-09 @ 18:54:09
Postat av: Jag

Vikken tur!!! =) Tack för kommentaren... ;) KRAM!!!

2011-12-11 @ 22:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0