1:a advent

Firade vi i Visby. Vi åkte med färjan som gick från Nynäshamn 11.05 och mamma sladdade in bredvid färjan 10.47. Mamma och pappa slängde ur vagnen och all packning i vagnen sen tog mamma mig i famnen plus alla grejor samtidigt som sladdade pappa iväg. Mamma försökte köra en överfull vagn med en tung ryggsäck på ryggen in i terminalen och ha mig i famnen sedan stod vi och väntade. Jag trodde att vi skulle åka själva till Visby men till slut kom pappa springandes och vi kom in 10.54 precis 1 minut innan gaten stängde. PUH snacka om tur....

Jag var lite trött och det var så konstigt för jag frös samtidigt som jag svettades. Mamma köpte pannkakor men de var inte alls lika goda som farmors pannkakor eller som pappa kallar dom pangkakor, så jag kurade upp mig i famnen på pappa istället.
  
Här någonstans fattade både pappa o mamma att jag hade feber och jag bara sov på resan över och det var tur det. Det gungade som attan och mamma & pappa vinglade bara runt när de frösökte få mig att äta allt möjligt. Jag ville ju bara ligga i mamma eller pappas famn och sova. Till slut fick jag det etersom jag drack vatten när jag var vaken. Ett smart knep va? Då fick jag sova i fred!

När vi kom till Visby så gick vi till hotellet: Hotell Wisby! Så fint!! Det var två rum och badkar i badrummet. Mamma blev helt stollig och sa till mig: NU ska du och jag bada, för första gången i ditt liv. Och jag förstod inte, vi badar ju varje vecka när vi är i simhallen. Konstigt!

Jaha mamma menade att vi skulle sitta o plaska tillsammans i en badbalja! Då får hon ju säga det, det här är ju inte bada!

På kvällen var vi på resaturang och träffade pappa o mammas kompis Fredrik och hans mamma, vi var och åt på Surfers och alla bara tittade och log på mig. M&P säger att det är för att jag är så söt och charmig. Men jag blev trött väldigt fort så då gick vi tillbaka till hotellet och M&P tittade på tv och drack lite cider och öl. Pappa sa att han hade ont i huvudet, ont i kroppen och trodde att han hade feber.

Vi sov jätteskönt på hotellet och jag väckte M&P tidigt kl var innan 08, så tidigt brukar jag aldrig vakna. Vi åt frukost och vi lekte lite på rummet sen blev jag trött igen.

MYSIGT va??? Det var tur att Pappa fick sova lite extra för han hade blivit sjuk under natten. Mamma var frisk men hon sov också med oss, visserligen är det aldrig några probelm för henne att sova en stund på dagen.
Vi gjorde oss iordning och klädde på oss de varmaste kläderna vi hade för det var storm ute.
Men visst är det fint! Vi hade hoppats på ett vintrigt Visby men det blev ett blåsigt Visby istället.

Vi gick igenom hela Visby och så storhandlade pappa på Cubus... Till mig förstås! Pappa blev sämre under dagen men han såg pigg ut. När vi var på väg tillbaka till hotellet så sprang vi på Teddy & Agneta de som hyr ut sitt sommarställe i skärgården till oss. Så vi följde med de hem.

 Jag fick lite mat av mamma och de verkade ha det jättetrevligt. Men så kräktes jag ner mamma och mig så vi alla tre gick hem. Det var mysigtt att få lite luft och sedan gå runt lite på hotellet. På kvällen var vi på Olearys och åt en kortis sedan gick vi hem till en tidig kväll på hotellet. Vi alla tre hade det super mysigt hela helgen! Tyvärr för mammas del så blev färjan framflyttad till kl 12 istället för 16 men som tur för resten av familjen. Men båten var lugn på vägen hem och jag var ganska pigg så jag flörtade med ALLA sa mamma!!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0