Mitt dagis!

Mitt dagis heter Regnbågen och min avdelning heter Stjärnan. Varje morgon ska vi vara där kl 09, vi kan säga att det går så där... Både mamma och jag tycker om att gosa och sova på morgonen så när vi väl kommer upp så blir det bråttom. Detta är jag och mitt dagis:


Så fort jag kommer dit så skiner jag upp som en sol säger mamma, speciellt när jag träffar Samira som är min favvo och även mammas favorit. Hon är varm och snäll och sätter även gränser. GULD tjej!

I går var det den 13 december och då kom min älskade moster på besök till mitt dagis tillsammans med mamma och pappa. Så fort jag fick syn på pappa så började jag gråta, så jag fick sitta i pappas knä inne i salen där vi skulle lussa. Jag tror det tog ca 3 min innan jag blev trött på att sitta ner och då hade det kommit in många vuxna, så då tänkte jag att jag kan gå runt lite och göra väntan lite kortare.

Så här såg det ut då... Min plan funkade, jag fick egen tid på "scen" och alla mös men framförallt mamma, pappa och moster. Visst är jag fin?

Sen när alla kom in och sjöng Sankta Lucia då gick jag fram till våran "praktikant" och satt i hennes knä genom hela framträdandet. När sången " Litet hus vid skogens slut, liten tomte tittar ut, haren skuttar fram så fort...." så gjorde jag alla rörelser till sången och när haren knackade på dörren så knackade jag i väggen... Såååå kul!!!


 Visst är vi fina! Det är min inskolningsfröken Samira som sitter längst till höger.
Jag vet att mamma grät lite, moster fnissade och mös, pappa var stolt och hade någon tår i ögat han också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0