Kolla storebrorsan och mig... coolt va? Ha...

100media_imag133 (MMS)

Kolla storebrorsan och mig... coolt va? Han är sååå bra!!


Här hade mamma lagt ner mig... det blev al...

100media_imag125 (MMS)

Här hade mamma lagt ner mig... det blev alldeles för varmt för mig. Men mamma tyckte det var mysigt...


Här hade mamma lagt ner mig... det blev al...

100media_imag125 (MMS)

Här hade mamma lagt ner mig... det blev alldeles för varmt för mig. Men mamma tyckte det var mysigt...


Titta jag och mamma åker riktigt tåg! Vi s...

100media_imag124 (MMS)

Titta jag och mamma åker riktigt tåg! Vi ska hälsa på gammel mormor och säga grattis, mest ska vi kramas eftersom gammel morfar just nu är uppe och känner på molnen!!! Det var spännande att åka tåg men efter ett tåg blev det tråkigt så då somnade jag i mammas knä...


titta... Mamma tyckte jag var farligt nära...

100media_imag120 (MMS)

titta... Mamma tyckte jag var farligt nära spisen när hon gjorde morfars "parad-rätt" köttfärssås med mos i ugn. Jag ville ju bara röra i kastrullen och lägga i saker... men hon ställde mig vid mitt favorit ställe, vid diskhon med en massa vatten och leksaker såsom tillbringare, kaffekopp, skedar. Så det tog nog hela 7 minuter innan hela jag var genom blöt. Då hamnade jag här... så härligt!


Våren... Våren är här och imorn börjar mam...

100media_imag121 (MMS)

Våren... Våren är här och imorn börjar mamma jobba och pappa vabbar första gången! Stor dag för oss alla tre...


Titta va fina saker mamma fick av mig o pa...

100media_imag119 (MMS)

Titta va fina saker mamma fick av mig o pappa. Jag ritade en blomma till mamma på dagis, hela min hand var röd och super kladdig men det var det ju värt. Titta va fint det blev! Mamma blev jätteglad över Nallen vilket är lite svårt att förstå- hon hade ju redan fem likadana. De sitter i hallen och säger Hej då till oss varje dag.


titta den 28 december åkte jag rulltrappa ...

100media_imag106 (MMS)

titta den 28 december åkte jag rulltrappa med pappa, det är helt galet. Först ska jag gå, gå gå säger pappa sen är det stå still, stå still och sen när jag gjort det ett tag, då ska jag gå gå GÅ... Pappa kan väl ändå bestämma sig! Alla runt omkring stannar upp och tittar och ler, precis som om det är gulligt att göra något som ALLA andra gör....


Julafton...

Jag vaknade upp på julafton hos morfar och mormor och det coola är att jultomten visste att jag var där. När jag vaknade så låg det ett paket under sängen. Det var ett kastrull-set men kastrullerna var inte lika stora som de jag brukar dra runt på hemma. Jag fick en visp, stekspade- mamma tjatar på att hon vill ha stekt ägg, vad är det?

Vi vaknade lite sent så vi fick bråttom mormor stoppade ner mig i vagnen och vi tillsammans med M&P gick iväg det gick jättefort i vagnen.

Vi kom in i kyrkan och precis när vi satt oss så lät det jätte mycket, mamma sa lyssna på klockorna! Det lät verkligen jättemycket...

När vi gick in i kyrkan så fick jag välja ett djur som jag ville ställa i julkrubban...
 
Mamma sa att jag valde en Bisonoxe och pappa bara skrattde och skakde på huvudet. Jag vet ju att det inte fanns några bisonoxar i julkrubban men mamma vet ju inte sånt... Det är ju en vanlig ko!

Sen gick jag och mormor fram till krubban och fick titta på alla andra som la sina djur där.


När jag och mormor hade ställt dit våran ko så blev det lite långtråkigt...
   
Det var ju så kul eftersom jag hittade ett trappsteg bredvid prästen så jag hade att göra samtidigt som jag lyssnade på prästens ord om Julen....


Sen fick alla gå o titta på julkrubban även de vuxna som hade suttit stilla i kyrkan...


Sanden som alla stod i var lite äcklig, den tog jag i en gång men ALDRIg igen.... USCH va den var snubbig!


16 december

...skulle min kompis Alfred komma och leka med mig medans hans mamma och pappa skulle bort någonstans. Alfred har jag känt hela livet, han är så rolig och hemma hos honom finns det världens roligaste trappa, det var den första trappan som jag gick i. Både mamma och jag såg fram emot att Alfred skulle komma, det var lite synd om A för han var så ledsen när hans M&P hade åkt att jag var tvungen att sympati gråta med honom ett tag...Men efter ett tag blev allt lite bättre- det räckte med att jag lånade ut brandbilen så blev Alfred glad igen.Alfred och jag fick välling samtidigt och vi gick och la oss i varsitt rum men på morgonen när jag skulle titta in till alfred så var han borta... Han hade åkt hem utan att väcka mig! ;)

Leken...

Vart är Lucas? Vart är Lucas?


DÄR är Lucas!!!


Gömställe...


Lucas, Lucas, LUCas, LUCAS VART ÄR DU????


Grabbhelg...

2 advent åkte mamma för att hälsa på Liams mamma i Övik, jag förstår inte vad hon skulle göra där när inte jag är med men jag och pappa fick en toppen helg själva!


På lördagen så var vi hos Stefan&Karin med alla coola tjejer och kille- sååååå underbart, Jag tittade på vägen med alla bilar, jag spelade på Linas piano och jag tittade drömmande på Jocke!

På söndagen träffade vi ungarna som M&P säger men förstår inte riktigt vad de menar, de är ju inga ungar de är ju jättestora! ;)

  


Hela min extra familj...
 Efter denna utställning var vi i Solna centrum och väntade på att vi skulle hämta mamma på arlanda! Jippie nu är hon hemma igen!!!

Gåvagn...

Jag fick en jättefin gånvagn av min underbara moster men denna fungerar ifall den andra strejkar...

1:a advent

Firade vi i Visby. Vi åkte med färjan som gick från Nynäshamn 11.05 och mamma sladdade in bredvid färjan 10.47. Mamma och pappa slängde ur vagnen och all packning i vagnen sen tog mamma mig i famnen plus alla grejor samtidigt som sladdade pappa iväg. Mamma försökte köra en överfull vagn med en tung ryggsäck på ryggen in i terminalen och ha mig i famnen sedan stod vi och väntade. Jag trodde att vi skulle åka själva till Visby men till slut kom pappa springandes och vi kom in 10.54 precis 1 minut innan gaten stängde. PUH snacka om tur....

Jag var lite trött och det var så konstigt för jag frös samtidigt som jag svettades. Mamma köpte pannkakor men de var inte alls lika goda som farmors pannkakor eller som pappa kallar dom pangkakor, så jag kurade upp mig i famnen på pappa istället.
  
Här någonstans fattade både pappa o mamma att jag hade feber och jag bara sov på resan över och det var tur det. Det gungade som attan och mamma & pappa vinglade bara runt när de frösökte få mig att äta allt möjligt. Jag ville ju bara ligga i mamma eller pappas famn och sova. Till slut fick jag det etersom jag drack vatten när jag var vaken. Ett smart knep va? Då fick jag sova i fred!

När vi kom till Visby så gick vi till hotellet: Hotell Wisby! Så fint!! Det var två rum och badkar i badrummet. Mamma blev helt stollig och sa till mig: NU ska du och jag bada, för första gången i ditt liv. Och jag förstod inte, vi badar ju varje vecka när vi är i simhallen. Konstigt!

Jaha mamma menade att vi skulle sitta o plaska tillsammans i en badbalja! Då får hon ju säga det, det här är ju inte bada!

På kvällen var vi på resaturang och träffade pappa o mammas kompis Fredrik och hans mamma, vi var och åt på Surfers och alla bara tittade och log på mig. M&P säger att det är för att jag är så söt och charmig. Men jag blev trött väldigt fort så då gick vi tillbaka till hotellet och M&P tittade på tv och drack lite cider och öl. Pappa sa att han hade ont i huvudet, ont i kroppen och trodde att han hade feber.

Vi sov jätteskönt på hotellet och jag väckte M&P tidigt kl var innan 08, så tidigt brukar jag aldrig vakna. Vi åt frukost och vi lekte lite på rummet sen blev jag trött igen.

MYSIGT va??? Det var tur att Pappa fick sova lite extra för han hade blivit sjuk under natten. Mamma var frisk men hon sov också med oss, visserligen är det aldrig några probelm för henne att sova en stund på dagen.
Vi gjorde oss iordning och klädde på oss de varmaste kläderna vi hade för det var storm ute.
Men visst är det fint! Vi hade hoppats på ett vintrigt Visby men det blev ett blåsigt Visby istället.

Vi gick igenom hela Visby och så storhandlade pappa på Cubus... Till mig förstås! Pappa blev sämre under dagen men han såg pigg ut. När vi var på väg tillbaka till hotellet så sprang vi på Teddy & Agneta de som hyr ut sitt sommarställe i skärgården till oss. Så vi följde med de hem.

 Jag fick lite mat av mamma och de verkade ha det jättetrevligt. Men så kräktes jag ner mamma och mig så vi alla tre gick hem. Det var mysigtt att få lite luft och sedan gå runt lite på hotellet. På kvällen var vi på Olearys och åt en kortis sedan gick vi hem till en tidig kväll på hotellet. Vi alla tre hade det super mysigt hela helgen! Tyvärr för mammas del så blev färjan framflyttad till kl 12 istället för 16 men som tur för resten av familjen. Men båten var lugn på vägen hem och jag var ganska pigg så jag flörtade med ALLA sa mamma!!! 


RSS 2.0